Vilkår for nettbaserte selvstudier

Disse vilkårene gjelder når du bruker de nettbaserte programmene på https://podiumnorsk.com og https://norskprep.com. Selvstudieprogrammet eies av Podium AS, med base i Norge, organisasjonsnummer 984 398 123. Ved bruk av våre nettbaserte programmer antar vi at du har lest disse vilkårene og at du er over 18 år eller den lovlige alderen i ditt land for å kjøpe denne typen tjenester. Hvis du er under 18 år, eller under den lovlige alderen som slik, må avtalen leses og aksepteres av en forelder eller verge. Hvis du ikke er enkeltperson, må du inngå en separat forretningsavtale.

Om PodiumNorsk og NorskPrep nettbasert tjeneste og selvstudie
Disse plattformene er utviklet for voksne, med ulike typer innhold i samsvar med det norske utdanningssystemet og kravene til de forskjellige nivåene av språk og praksis, og for forberedelse til den offentlige norske språkprøven. De nettbaserte tjenestene inkluderer pedagogisk materiale med interaktivt innhold for å lære norsk språk. Slike som ulike typer oppgaver, tekster, lytting, skriving, videoer og annet innhold for å forbedre forståelsen av det norske språket. Antallet videoer, oppgaver og materialer tilgjengelig per emne kan variere. Det pedagogiske programmet er tilgjengelig på ulike typer enheter og operativsystemer (mobil, PC, nettbrett, etc.), og du kan bruke et begrenset antall enheter til enhver tid. Selvstudieprogrammet inkluderer ikke online støtte.

Bruk av det pedagogiske programmet
Det pedagogiske programmet er for personlig bruk og kan bare brukes av deg personlig. Du kan ikke dele passordet ditt med andre, videreselge eller bruke det pedagogiske programmet til kommersielle formål. Uautorisert tilgang til det pedagogiske programmet (hacking), kopiering av innhold til andre formål enn personlig bruk, og deling av innhold på internett er ulovlige og straffbare handlinger.

Som kunde er du ansvarlig for å sette deg inn i Podium AS’ vilkår og forpliktelser og å følge dem.
Når du kjøper et nettbasert abonnement for de ulike språknivåkursene, er du personlig ansvarlig for å sikre at fagene og fagnivåene du har kjøpt, gir de riktige fagkombinasjonene som trengs for å oppnå ønsket kompetanse. Som kunde belastes du den månedlige avgiften for abonnementet, til du sier opp abonnementet ditt. Hvert abonnement må avsluttes på den siste dagen i måneden før. Hvis en ny måned har startet, vil ikke abonnementet ditt bli avsluttet før siste dag i den måneden, og du vil bli fakturert i henhold til dette. Betalinger vil bli utført på nettsiden.

Betalinger er tilgjengelige ved hjelp av følgende betalingsløsninger:

– Klarna, betal innen 30 dager eller betal senere. Du kan lese vilkårene for Klarna her.
– Vipps

Du kan kjøpe et abonnement på selvstudier per måned eller per tre måneder. Det er en rabattert abonnementsavgift for tre måneder. Hvis du har abonnert på tre måneder med nettbaserte selvstudier, vil du automatisk bli fakturert for neste måned hvis du ikke avslutter eller sier opp abonnementet på den siste dagen i måneden. Et kjøp eller fakturering av et månedlig abonnement vil ikke bli refundert, da dette er et nettbasert selvstudieprogram.

Du vil få tilgang til materialet du har betalt for så snart betalingen er bekreftet av den valgte betalingsløsningen. Innholdet skal være tilgjengelig via kontoen når du er logget inn på siden.

Angrerett
Når du bestiller et abonnement, vil du få tilsendt en bekreftelse på bestillingen via e-post. Bekreftelsen av bestillingen din vil dokumentere kjøpsavtalen og er bindende. Når du kjøper via nettstedet vårt, har du standard angrerett, noe som betyr at du kan avbryte avtalen innen 14 dager etter kjøpet eller fra første gang vi informerte deg om angreretten.

Hvis du har kjøpt tilgang til digitalt innhold med intensjon om å bli innmeldt i vårt pedagogiske program som ikke leveres som et fysisk medium, og du logger deg inn på det pedagogiske portalen før angreretten er utløpt, avstår du fra din angrerett, i henhold til Angrerettlovens § 22. n.

Endringer Vi jobber kontinuerlig med å forbedre det pedagogiske programmet i PodiumNorsk og NorskPrep nettbasert tjeneste og selvstudie.

Hvis vi øker prisen uten en standardprisøkning eller nye gebyrer eller gjør andre endringer som gjør det pedagogiske programmet mindre attraktivt for brukerne, vil vi gi minst en måneds varsel, og du kan velge å avslutte avtalen. Vi kan av og til oppdatere vilkårene. Hvis vi gjør vesentlige endringer som påvirker deg, vil du bli varslet.

Avslutning av abonnementet
Du vil kunne finne en mulighet til å avslutte abonnementet for de valgte produktene du har meldt deg på på kontosiden din på nettsiden. Det er ulike abonnementer du kan være meldt på, dette inkluderer 1 måned og 3 måneder. Når en abonnementsperiode er avsluttet, blir du meldt på en ny periode med mindre du som bruker velger å avslutte abonnementet.